Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ban degeaba

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
AntyVirus

AntyVirus

Ban degeaba Empty
MesajSubiect: Ban degeaba   Ban degeaba Icon_minitimeDum Sept 27, 2009 6:32 pm

Numele cu care erati pe server in momentul respectiv :anty_virus
Numele adminului care credeti ca v-a banat :claudiu numai stiu cum
Data :26/09/2009
Ora : 1:30
Ip dumneavoastra :193.39.73.31
Steam ID :..
Dovada :ma jucam pe harta dust 2x2 si era numai claudiu pe server si dintr-o data m-am trezit cu ban permanently Ban degeaba 724135 adik vreau sa stiu motivu
ca din cate stiu eu nu mi-a zis absolut nimic
*Se accepta doar print screen la consola .
*Nu se accepta copy / paste la consola sau discutii de pe Y'M .
Pozele dinaintea banului :
*Daca vi s-au facut .
Sus In jos
iNNERFiRE

iNNERFiRE

Ban degeaba Empty
MesajSubiect: Re: Ban degeaba   Ban degeaba Icon_minitimeDum Sept 27, 2009 6:43 pm

Adminul care se ragaseste mai jos este rugat sa dea o explicatie
Cod:

L 09/27/2009 - 13:05:36: [admincmd.amxx] Kick: "claudiu29<8808><STEAM_0:1:22791285><>" kick "AmunRa<8806><STEAM_0:0:2040360116><>" (reason "")
L 09/27/2009 - 13:16:25: [admincmd.amxx] Kick: "claudiu29<8808><STEAM_0:1:22791285><>" kick "-RmX*SuPPer Z@K // //ZaK<8765><STEAM_ID_LAN><>" (reason "Z@K")
L 09/27/2009 - 13:20:58: [admincmd.amxx] Kick: "claudiu29<8808><STEAM_0:1:22791285><>" kick "ddd@mzq<8811><STEAM_0:1:13489527><>" (reason "")
L 09/27/2009 - 13:22:30: [admincmd.amxx] Ban: "claudiu29<8808><STEAM_0:1:22791285><>" ban and kick "kilaru<8827><STEAM_ID_LAN><>" (minutes "permane") (reason "")
L 09/27/2009 - 13:30:39: [admincmd.amxx] Ban: "claudiu29<8808><STEAM_0:1:22791285><>" ban and kick "anty_virus<8838><STEAM_ID_LAN><>" (minutes "permane") (reason "")

Vreau sa stiu si eu pentru ce 3 kickuri unu dupa altu si pentru ce 2 banuri.
Daca nu apare expicatia pana diseara ai remove si ban pe toate serverele Dinamics dar si pe forum .
Ceilalti va puteti da cu parerea .
Sus In jos
tot yo:))

tot yo:))

Ban degeaba Empty
MesajSubiect: Re: Ban degeaba   Ban degeaba Icon_minitimeDum Sept 27, 2009 7:37 pm

sincer sa fiu cred k kick-urile erau pt k stateau in baza sau erau afk iar banurile sincer nu stiu dar mi se pare k a jignit sau nu a dat pozele atat am avut de spus sau hai ink ceva nu remov doar -1 si o bila neagra
Sus In jos
iNNERFiRE

iNNERFiRE

Ban degeaba Empty
MesajSubiect: Re: Ban degeaba   Ban degeaba Icon_minitimeDum Sept 27, 2009 8:06 pm

Nu prea cred -1 si o bila neagra.
Hai kickurile nu zic nimik dar sunt doua banuri unu dupa altu.
Daca era vb de jignire aparea si aia dar nu este nimik in logos.
Doar ceea ce am pus.Nimeni nu a zis nimik rau la adresa lui claudiu29.
La ce sa se astepte adminul in cauza :
- in cel mai bun caz : -2 pentru ca sunt 2 banuri date fara motiv si nepostate (pana acum) .
- in cel mai rau caz : remove,ban pe forum,ban pe server .
Mai dau un reply abia dupa 23:00 daca nu apare adminul cu o proba (dovada concludenta) .
Sus In jos
claudiu29

claudiu29

Ban degeaba Empty
MesajSubiect: Re: Ban degeaba   Ban degeaba Icon_minitimeDum Sept 27, 2009 8:32 pm

La Amnura i-am dat kick deoarece statea spectator de cateva runde
La -RmX*SuPPer Z@K // //ZaK i-am dat kick deoarece ,a inceput sa strige playerii pe servar ca, are aim (silent aim cum se zice mai nou), iar eu cand i-am zis ca-l cam bate aimu ,a zis arogant sa viu cu dovezi ca nu am cum sa dovedesc,ceva de genu nu mai stiu exact atunci i-am dat kick,lumea striga eram singur pe servar si nu voiam sa raman singur cu codatzii
La ddd@mzq i-am dat kick deoarece, scria pe servar intruna sa-i dau ban lui kilaru ca avea aim,eram ocupat vb cu ZaK,el nu s-a mai putut abtzine a inceput sa injure pe servar si pe mine atunci i-am dat kick
Pe kilarul l-am urmarit apoi au inceput si altzi playeri sda zica ca, are aim,intradevar avea un aim frumos (silent aim)din pacate nu am cum demonstra pozele nu isi aveau rostul ,nu se vede acest tip de aim in poze si de multe ori nici in demo,dar pe servar se vedea cand l-am urmarit ca-i sare tzinta asa ca i-am dat ban si la insistentza altor jucatori
La anty_virus intradevar am facut gresala ca, nu am verificat adminii ,eram singur admin pe servar inainte sa intre el,fiind si putzin confuz si presat de ceilaltzi jucatori,nu am verificat inainte daca e admin,el a inceput sa dea mai multe hs unu dupa altu,a facut un scor destuol de dubios ,apoi intr-o confruntare fatza in fatza el a fost atat de bun incat a reusit cu un singur gloante sa-mi dea mie HS in timp ce eu saream si tot in acelasi timp si cu acelasi gloante a lovit mortal un alt player,pe loc din instinct i-am dat ban fara sa ma mai cert . Recunosc ca, am gresit nu am fost atent ca e admin dar oricum la cea faza daca stiam ca e admin normal nu-i dadeam ban dar il reclamam clar

Asta am avut de spus sper sa fie luata o hotarare corecta impotriva mea va multzumesc de intzelegere!!
Sus In jos
iNNERFiRE

iNNERFiRE

Ban degeaba Empty
MesajSubiect: Re: Ban degeaba   Ban degeaba Icon_minitimeDum Sept 27, 2009 10:17 pm

claudiu29 -1 pentru ban data fara motiv,nepostare,si astea toate impotriva unui admin.
Nu s-au cerut exxplicatii pentru kick-uri ci doar pentru banuri .
Anty virus unbaned.Gradul ramane.
Topic Closed.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ban degeaba Empty
MesajSubiect: Re: Ban degeaba   Ban degeaba Icon_minitime

Sus In jos

Ban degeaba
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-