Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS]

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
tot yo:))

tot yo:))

Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS] Empty
MesajSubiect: Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS]   Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS] Icon_minitimeJoi Sept 24, 2009 11:13 pm

Nick : tot yo:))
Varsta : 16 si 10 luni
Motiv : nui corect ca sa fiu scazut din grad pentru o greseal kre nu a fost facuta intentzionat si mai ales k am si demonstrat cum un PLAYER a intrat in aceeasi zi dupa 2 IP-URI si asta sa nu fie luat in calcul si k existe posibilitatea k PLAYER-UL Mefisto sa fie tot acelasi dar cu un Nick schimbat .
La asta nu sa gandit nimeni.
Si mai ales k sunt printre singuri kre posteaza in topicul EVIDENTA REDIRECTE si cu toate astea sunt singurul sanctzionat din totzi admini kre nu posteaza si poate k nici nu tzin redirectele si mai ales k sunt putzini admini kre nu prea fac nimic pe sv sal curete de codatzi.

Va multumesk k mati primit k si coleg al vostru dar nu pot ramane admin cu o asemenea decizie luata fara niciun rost .

RENUNT LA ADMIN.
Sus In jos
BAD

BAD

MesajSubiect: Re: Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS]   Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS] Icon_minitimeJoi Sept 24, 2009 11:31 pm

loool daca ai facut greseala regula e regula si mie mi se paote intamplat oricui i se poate intampla dar se paote indrepda daca iti revi si nu mai faci greseli Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS] 939182
Sus In jos
iNNERFiRE

iNNERFiRE

MesajSubiect: Re: Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS]   Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS] Icon_minitimeJoi Sept 24, 2009 11:33 pm

Daca avea ip dinamic nu mai putea intra pe sv:
Cod:

; Range Ban
; Cand avem un cheater din RDS mai ales, care-si tot schimba IP-ul ... ii putem dam ban pe ip si acesta primeste automat si pe clasa
; acest plugin ne ajuta imediat
; Comenzi: amx_ban <NUME>  <MINUTE> <MOTIV>
; Spre exemplu daca eu am IP din clasa 66.66.66.* si intru la tine pe server - i-mi tot schimb IP-ul si nu te las in pace
; rezolvi problema cu: amx_rangeban Salmus 66.66.66.* 120 CODURI
; IMPLICIT acest plugin vine dezactivat - pentru activare scoateti ; din fata fisierului .amxx mai jos
 rangeban.amxx
*Ceea ce este mai sus este plugin de pe sv.
De demonstrat nu ai demonstrat.Doar ai incadrat un ip.Nu stiu cum de ai dedus tu ca ala e acelasi player cu cel banat.
Posibilitatea ca un player sa fie pe server dupa ce a luat ban este mica.Acesta trb sa intre pe sv de pe alt calculator chiar daca are ip static.
Stai linistit.Nu esti singurul care tii redirecte.Admini se gasesc pe orice sv.Eu nu vreau admini de duzina ci admini capabili .
Respect decizia.Iti voi scoate adminul daca tu asta vrei .
Daca inca doresti scoaterea astept o confirmare prin PM sau pe mess.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS]   Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS] Icon_minitime

Sus In jos

Cerere pentru scoaterea adminului [RESPINS]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin [RESPINS]
» Cerere admin [RESPINS]
» Cerere Slot bY Wa[R]r1or [RESPINS]
» Regulament pentru admini
» Regulament pentru jucatori

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum